• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: Hvilsom har kontrakttilbud liggende fra norsk klub

Angriber Mads Hvilsom skal angiveligt have muligheden for at skifte til norsk fodbold til sommer.

Af Kenneth Jensen

Han har kontraktudløb til sommer, men det lader ikke til, at det bliver noget problem for Mads Hvilsom at finde en ny arbejdsgiver.

I sidste uge kunne Der Nordschleswiger fortælle, at SønderjyskE havde afvist et bud på den den tidligere Esbjerg-, Hobro-, Braunschweig- og FC Midtjylland-angriber fra en klub i Skandinavien, hvor transfervinduet fortsat er åbent.

Nu skriver bold.dk, at det tilbud stammer fra norske Haugesund, der i sidste sæson sluttede som nummer fire i Eliteserien.

Ifølge det danske medie er nordmændende så vilde efter at få Mads Hvilsom, der har spillet meget lidt i denne sæson for SønderjyskE, at klubben allerede på nuværende tidspunkt har tilbudt ham en aftale, der gælder fra sommer, hvor både lejeaftale med SønderjyskE og den oprindelige aftale med Esbjerg udløber.

Den 26-årige angriber har angiveligt ikke taget stilling til det tilbud fra Haugesund, der ligger hjemme på skrivebordet.

Mads Hvilsom sluttede som nummer to på topscorerlisten i 2014/2015-sæsonen med 16 Superliga-mål. Siden har han dog haft svært ved at finde tilbage til den form.

I denne sæson er det blevet til en enkelt scoring i 16 kampe, hvoraf de seks har været fra start. Det er dog bare blevet til en enkelt plads i startopstillingen siden september.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus