• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Medie: Lillebror Longstaff forlænger med Newcastle

Matty Longstaff vil inden længe sætte sin underskrift på en ny kontrakt med Newcastle. Det skriver the Telegraph.

Af plbold.dk

19-årige Matty Longstaff fik tidligere på sæsonen en drømmedebut for Newcastle i Premier League, da han sikrede the Magpies en 1-0-sejr mod Manchester United. 

Efterfølgende startede midtbanespilleren også inde i de næste to ligakampe, mens det samtidig kom frem, at han kun tjente 7250 kroner om ugen. 

Det beløb kommer dog snart til at ændre sig drastisk, da 19-årige Longstaff ifølge the Telegraph er nået til enighed med Newcastle om en ny kontrakt. 

Longstaffs nuværende aftale med Newcastle udløber efter denne sæson, men den aftale vil inden for de næste uger blive forlænget. 

Samtidig skriver the Telegraph, at forhandlingerne med Matty Longstaffs storebror, Sean, er kørt fast, da Newcastle mener, det er for tidligt at gøre ham til en af klubbens bedste betalte spillere. 

Sean Longstaffs kontrakt udløber da også først i sommeren 2022, og det haster dermed ikke at forlænge. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.