• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Medie: Malmö forhører sig på profil fra Superliga-nedrykker

De svenske mestre Malmö FF lurer på Silkeborg-profil, der har en fortid i Malmö.

Af Kenneth Jensen

Silkeborg IF har allerede måttet sige farvel til Sammy Skytte, der er skiftet til FC Midtjylland og siden udlejet til Horsens, og klubben fra Søhøjlandet har givet det indtryk, at der næppe er flere, der kommer til at forlade klubben denne sommer.

Men måske er der alligevel en lille kattelem for en af SIF's spillere, for Malmö FF overvejer ifølge det svenske medie expressen.se at købe Silkeborg-profilen Vladimir Rodic.

Montenegrineren Rodic, 24 år, spillede i Malmö FF i 2015 og 2016 og var en profil for klubben, inden han i sommeren 2016 blev solgt til tyrkiske Kardemir Karabükspor, efter han under Allan Kuhn havde mistet sin plads i startopstillingen.

Men nu er Malmö, der siden har fået Uwe Rösler som træner, intereseret i at få Rodic igen, og det svenske medie fortæller, at klubben har forhørt sig i Rodic-lejren, om han kan være interesseret i at vende tilbage.

Rodic er som sagt ejet af Silkeborg og er på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2021, så de svenske mestre skal købe ham fri af SIF.

- Ingen kommentarer, skal manager Peter Sørensen have sagt til expressen.se om Malmös Rodic-interesse.

Rodic er formentlig interesseret, for han har tidligere på sommeren givet udtryk for, at han gerne vil spille på et højere niveau end i NordicBet Ligaen, ligesom han tidligere har fortalt, hvor fantastisk en tid han havde i Malmö FF.

Kantspilleren skifede i sommeren 2017 til Randers FC, mens han i januar 2018 blev købt af Silkeborg. Han scorede syv gange i Superliga-foråret for SIF og stod for tre oplæg. Han var - trods Silkeborgs nedrykning - en af de store profiler i Superliga-foråret.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - Brøndby IF

Der venter en ganske spændende kamp i Lyngby, hvor hjemmeholdet indtil videre har spillet stærkt. Udeholdet kommer fr...

Mere Superliga

Fokus