• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Medie: Ny Brøndby-spiller betalte millioner for at forlade sin seneste klub

Andreas Maxsø nåede kun to måneder i Bayer Uerdingen og måtte ifølge Ekstra Bladet betale tre millioner kroner for at komme ud af kontrakten før tid.

Af Anders Dehn

Det endte med at blive en kort, dyr fornøjelse for Andreas Maxsø at være på kontrakt i Bayer Uerdingen. Midtstopperen skiftede i begyndelsen af juli til klubben i den tyske 3. Liga, men fik kort før transfervinduets lukning ophævet kontrakten.

Uerdingen kaldte Maxsø en toptransfer, og eftersom det var spilleren, der ville ud af aftalen, måtte han selv til lommerne. Ifølge Ekstra Bladet betalte Maxsø 400.000 euro for at få den ophævet. Det svarer til tre millioner kroner.

Forklaringen udadtil var personlige årsager, som Maxsø ikke har lyst til at uddybe. 

Læs også:Officielt: Brøndby styrker defensiven med transferfri dansker

- Jeg har lagt tiden i Uerdingen bag mig og ønsker ikke at tale om det, der er sket, siger han til avisen.

Heldigvis for Maxsø stod Brøndby IF klar med en kontrakt, selv om det i første omgang ikke lå i kortene. Som fodbolddirektør Carsten V. Jensen sagde til tipsbladet.dk:

- Det virkede lidt besynderligt, at aftalen med Uerdingen blev ophævet efter så kort tid, så min formodning er, at der er noget i gære. At Andreas er tæt på at lave en aftale med en ny klub. Men det er kun min intuition, der siger det, jeg ved ikke noget.

Læs også:Ny Brøndby-mand: Jeg kommer for at vinde

- Det er en fin spiller, men jeg regner ikke med, han er på vej til Danmark.

Det lykkedes alligevel "CV" at overtale Maxsø, som han kender fra deres fælles fortid i FC Nordsjælland. Parterne har underskrevet en aftale til sommeren 2023.

Læs også:Brøndby-direktør: Jeg tror, Maxsø er tæt på en ny klub

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.