• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Medie: OB tjener millioner på Casper Nielsen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Midtbanespilleren står foran et belgisk skifte, der sender fire millioner kroner til Ådalen.

Af Mads Aagurd

Som vi tidligere skrev på Tipsbladet.dk, nærmer Casper Nielsen sig et skifte fra OB til belgiske Royale Union Saint-Gilloise, som allerede har hentet Jonas Bager i Randers, ligesom dansk-spanske Thomas Christiansen er ny cheftræner.

Nu skriver Ekstra Bladet så, at der er tale om en overgangssum på fire millioner danske, hvilket er ganske udmærket for fynboerne, som de seneste år har ladet profilerne smutte ved kontraktudløb, hvor spillere som Rasmus Falk og senest Sten Grytebust er gået gratis.

Casper Nielsen har tidligere luftet sine drømme om et udlandsskifte og med en god sæson i bagagen, ser han ud til at være på vej til at tage skridtet til den næstbedste belgiske række.

Endnu har ingen af klubberne meldt noget officielt ud, men OB-træner Jakob Michelsen fortalte kryptisk efter gårsdagens træningskamp, at Casper Nielsen ikke var til rådighed.

Royale Union Saint-Gilloise er ejet af Tony Bloom, som også ejer Brighton.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.