• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Medie: SønderjyskE åbnede en dør på klem for Bendtner

SønderjyskE åbnede en dør på klem for Nicklas Bendtner, men det blev ikke aktuelt.

Af Ole Hoffskov

FC København løb som bekendt med Nicklas Bendtners underskrift, men TV3 Sport kunne i sidste uge fortælle, at OB også viste interesse for den tidligere danske landsholdsspiller.

Nu kan endnu én Superliga-klub føjes til rækken af Bendtner-bejlere.

Læs også: Medie: OB forsøgte at hente Nicklas Bendtner

Ifølge BT var SønderjyskE også en mulighed for den 31-årige angriber. Tidligt i transfervinduet meddelte SønderjyskE Nicklas Bendtners bagland, at han var velkommen i klubben, hvis andre muligheder ikke førte til noget. Det blev ikke aktuelt, da Nicklas Bendtner altså fik en kattelem i FC København. 

Nicklas Bendtner har i første omgang underskrevet en fire måneder lang kontrakt med FC København, og dermed er efteråret nærmest én lang eksamen for den tidligere Arsenal-angriber.

Nicklas Bendtner ventes at få sine første minutter i FCK-trøjen tirsdag eftermiddag, når løvernes reserver møder Brøndbys ditto. Opgøret fløjtes i gang klokken 13.00 og er lukket for tilskuere. 

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...