• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Medie: SønderjyskE har afvist bud på unge profiler

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE begrunder et millionunderskud på, at man modsat tidligere har prioriteret at holde på spillerne i stedet for at sælge. Lokalmedie sætter navne på to af de eftertragtede.

Af Nicklas Grodt Degn

Manglende tv-penge på grund af en glippet målsætning samt manglende transferindtægter er skyld i det underskud på over seks millioner kroner, som koncernen bag SønderjyskE’s Superliga-hold præsenterede mandag. Fodboldelen af SønderjyskE tegner sig for et underskud på over otte millionerkroner.

Læs også:SønderjyskE-direktør med opfordring til tilhængere efter underskud

Det skriver SønderjyskE i offentliggørelsen af årsregnskabet for 2018/2019, hvori klubben fortæller, at de manglende transferindtæger har været en prioritering. For at ruste sig mod den nu igangværende sæson, hvor tre hold rykker ud af Superligaen, har SønderjyskE holdt på profilerne i stedet for at sælge og på den måde indkassere transfersummer.

Særligt to spillere har det været muligt for klubben at sælge. Ifølge lokalavisen Jydske Vestkysten har der været bud efter de to unge profiler i den camerounske midtbanespiller Victor Mpindi og fløjspilleren Alexander Bah, der under Glen Riddersholm er blevet omskolet til back.

Læs også:Røde tal i SønderjyskE: Præsenterer første underskud i ni år

SønderjyskE er uden sejre i de seneste seks Superliga-kampe og er placeret på 11. pladsen i Superligaen, fire point foran Hobro og med otte kampe tilbage af grundspillet.

Læs også:Riddersholm erkender SønderjyskE-krise: Jeg håber, det går op for folk

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Krisen kradser i SønderjyskE

Læs også:SønderjyskE har kun fået ét point i seks kampe: Situationen er alvorlig

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.