• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Medie: Svenske og russiske klubber viser interesse for Tobias Sana

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge FotbollDirekt er flere storklubber i Sverige og en enkelt klub fra Rusland interesseret i at købe Tobias Sana fri denne sommer. AGF-spilleren har kontrakt ét år endnu.

Af Anders Dehn

Hvis AGF skal tjene penge på Tobias Sana, skal det formentlig være til sommer. Svenskeren er 29 år gammel, og hans kontrakt udløber efter næste sæson. Spørgsmålet er så, om klubben er interesseret i at sælge.

Skulle den være det, bør der være bejlere nok. FotbollDirekt skriver, at flere storklubber fra Allsvenskan viser interesse for at hente Sana hjem til Sverige, ligesom en enkelt top 10-klub fra Rusland skulle have ham på blokken.

Sana har lige straks gennemført sin anden sæson i AGF, og han har i meget af tiden været en af holdets store profiler. Også socialt fylder den udadvendte svenske meget i truppen. Men cheftræner David Nielsen har også i perioder bænket ham. I slutningen af efteråret havde de angiveligt et skænderi, der fik Nielsen til at give Sana et hvil.

Ifølge FotbollDirekt kan økonomien dog blive et problem for de svenske klubber. AGF kommer ikke til at opgive Sana, der fylder 30 til juli, gratis, og han skulle efter svenske forhold trække en pæn løn.

Omvendt kan det måske være med til at lokke den tidligere IFK Göteborg- og Malmö FF-spiller østpå, at han har en datter, som stadig bor i Sverige.

Superliga

Mere Superliga

Fokus