• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League /ritzau/

Medie: UEFA vil spille Champions League til ende

Foto: Getty Images

Uefa håber stadig at spille Champions League og Europa League færdig i denne sæson.

Af /ritzau/

Står det til Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa), kommer det ikke på tale at afblæse de største europæiske klubturneringer som følge af den aktuelle coronakrise.

Efter onsdagens videomøde med alle Uefa-medlemslande meddeler Uefa, at både Champions League og Europa League er udsat på ubestemt tid, men ikke aflyst.

Det samme gælder for alle landskampe i Uefa-regi, som skulle være afviklet i juni.

Det tyske medie ZDF erfarer, at Uefa planlægger at afvikle den resterende del af Champions League og Europa League i juli og august - om så det måtte blive uden tilskuere på lægterne.

De resterende kampe i Champions League og Europa League, hvor FC København fortsat er med, vil blive spillet sideløbende med, at man prøver at afvikle resten af sæsonen i de nationale ligaer eller i begyndelsen af den nye sæson, skriver ZDF.

Uefas eksekutivkomité har dog endnu ikke godkendt planerne.

I Champions League nåede man at afvikle nogle af ottendedelsfinaler til ende, mens nogle returopgør ikke blev spillet, før corona førte til suspendering af turneringen.

I Europa League står man også midt i afviklingen af ottendedelsfinalerne. FC København nåede at tabe den første ottendedelsfinale ude mod tyrkiske Basaksehir med 0-1 i Istanbul.

Mandag kom det frem, at Uefa havde indkaldt sine 55 medlemslande til videomøde. Dansk Boldspil-Union (DBU) deltog ved direktør Jakob Jensen.

Formålet med mødet var ifølge Uefa, at "udveksle opdateringer om udviklingen i de to arbejdsgrupper, som blev oprettet for to uger siden, og at diskutere de muligheder, de er kommet frem til med henblik på genplacering af kampe".

/ritzau/

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.