• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Medier: Græsk klub jagter fraværende Oscar Whalley

Oscar Whalley er ikke udtaget til AGF's kamp mod SønderjyskE. Forklaringen kan være, at græske OFI er interesseret i ham.

Af Anders Dehn

Når AGF i dag kører til Haderslev for at møde SønderjyskE, er Oscar Whalley ikke med. Klubben fortalte i formiddag, at målmanden er gledet ud af truppen, men gav ikke nogen forklaring. Den kan dog være, at et klubskifte er nært forestående.

En række græske medier skriver, at OFI FC, der hører hjemme på ferieøen Kreta, forhandler med AGF om at hente Whalley. Truppen har et hul på målmandsposten, og det er Whalley udset til at udfylde, som mediet Sportime skriver. Også Sports DNA og Infosport mener at vide, at OFI jagter målmanden.

Læs også: AGF-trup: Ny back kan få debut - Whalley sidder ude

25-årige Oscar Whalley spillede sæsonens to første Superliga-kampe mod Hobro IK og FC København, men har de to seneste runder siddet på bænken. I stedet har den nyankomne svensker William Eskelinen fået chancen.

Whalley spillede fast for AGF gennem det meste af efteråret 2018, efter klubben solgte Aleksandar Jovanovic, men i foråret stod han i skyggen af Kamil Grabara. Udsigterne til endnu en halvsæson som andenviolin har givetvis fået ham til at se sig om efter en ny arbejdsgiver.

Det er kun lidt over et år, siden Oscar Whalley kom til Danmark fra Sporting Gijon i hjemlandet, Spanien. Han har hidtil nået 15 kampe for AGF.

OFI klarede sig fri af nedrykning fra den bedste græske række i sidste sæson efter playoff. Klubben udmærker sig desuden ved, at Gennaro Gattuso var træner der i et halvt år i 2014, og Dame N'Doye skiftede til FCK fra OFI i 2009.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.