Medvind til Randers: Væk fra sidstepladsen efter sejr over Lyngby

Med en stærk indsats i første halvleg med en masse medvind fik Randers en 3-1-sejr over Lyngby.

Med en 3-1-sejr over Lyngby på smutter Randers nu væk fra sidstepladsen i Superligaen, som de i lang tid har haft den tvivlsomme fornøjelse af at ligge på. Sejren kom ved en middagskamp på Lyngby Stadion, hvor den åbne arkitektur betød, at den hårde vind havde frit spil.

Derfor havde hvert hold én halvleg, hvor de havde massivt hjælp fra vinden, og det var en fordel, som Randers benyttede sig bedst af. De lykkedes nemlig med at score to kasser, hvor den første kom efter 29 minutter, da man åbnede et sandt skydetelt i Lyngby-feltet, hvor blot 19-årige Tobias Damsgaard havde to forsøg for Randers, hvorefter Kauko fik sendt kuglen i netmaskerne.

Lige inden pausen blev det til 2-0, da Oliver Lund i Lyngby-forsvaret fumlede så meget med en bold, at Saba Lobjanidze nemt kunne få den fra ham efter et indkast. Derfra afleverede han den ind i feltet til Bashkim Kadrii, som drejede bolden perfekt over Mikkel Andersen.

I anden halvleg vendte kampbilledet ligeså naturligt som, at Lyngby nu havde bolden i ryggen. Samtidig havde de en meget veloplagt Mayron George med fra start, som altså kom til at spille overfor den klub, som har lejet ham ud til netop Lyngby.

Han var flere gange virkelig i hopla, og han var en konstant trussel overfor Randers-forsvaret. Det var derfor ikke overraskende, at det var George, som stod for reduceringen efter to forsøg.

I kampens slutning satsede Lyngby intenst efter en udligning, som også betød, at når Randers kom på bolden, så var der masser af åbninger. Og til allersidst kunne Saba liste bolden det sidste ind over stregen efter oplæg fra Bashkim Kadrii.

Randers er nu på 12. pladsen i Superligaen, mens Lyngby efter kampen er på 9. pladsen i landets bedste række. I næste runde skal Randers have besøg af Sønderjyske, mens Lyngby møder FCK på udebane.