Superliga Kenneth Jensen

Michael Lumb før mandagskampen: AGF har et krævende publikum

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Horsens vil have det fint med at stå afvente og forsvare 0-0, for det kan blive et ekstra pres på AGF-spillernes skuldre.

Af Kenneth Jensen

Han er tidligere AGF'er, så han ved, hvad han taler om, forsvarsspiller Michael Lumb fra AC Horsens, når han fortæller om det store pres, der er, når man spiller i AGF.

Mandag aften vender venstrebacken tilbage til Aarhus, hvor han indledte sin professionelle karriere, og han  håber på en kamp, hvor AC Horsens kan frusterere hjemmeholdet og de aarhusianske fans.

- AGF har et krævende publikum. Jeg har selv prøvet at spille for det, og især på hjemmebane er presset stort. Jo længere vi kan holde 0-0, desto større vil vores fordel blive. AGF har været hårdt ramt på det seneste. Det er derfor, at alt taler for, at det bliver en tæt kamp, som først bliver afgjort til sidst, siger Michael Lumb til Horsens Folkeblad.

AC Horsens ligger før opgøret nummer ni i Superligaen med 21 point for 16 kampe, mens AGF for samme antal kampe er nummer 11 med 18 point.

Da de to hold mødtes i det omvendte opgør tidligere i sæsonen, var det AC Horsens, der løb med sejren. 3-2 blev det til for Bo Henriksens mandskab, der samtidig fik debutmål fra Kasper Junker. Junker, som man købbte fri af netop AGF.