• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

Michelsen efter sejr: Ikke alt sad i skabet

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

OB-cheftræner Jakob Michelsen var tilfreds med præstationen i OBs sejr over Middelfart i lørdagens træningskamp, selvom nogle faccetter af spillet skal forbedres.

Af Mathias Høj Jensen

Cheftræner Jakob Michelsen og OB vandt lørdag årets første træningskamp mod Middelfart med 3-0 på mål af Sander Svendsen og Issam Jebali.

Efter kampen var Michelsen ganske tilfreds med, hvad han så fra sine spillere, i hvad han kaldte en "typisk træningskamp".

- Det var en typisk træningskamp, men jeg er fint tilfreds. Ikke alt sad i skabet, men det handler om at undgå skader, få løbet nogle meter samt få spillet lidt fodbold. Nu er vi igang, og så skruer vi op for intensiteten i næste uge, siger OB-cheftræneren til OB TV.

Læs også:Brøndby åbner det nye år med sejr

Inden vinterpausen blev fynboerne ramt af en række skader. Bashkim Kadrii og Jeppe Tverskov pådrog sig skader i efteråret, men begge spillere er på vej tilbage til topformen og fik en enkelt halvleg i lørdagens træningskamp.

Også Janus Drachmann pådrog sig en skade inden vinterpausen, og Michelsen har derfor fokus på at få gjort disse spillere kampklar, når 3F Superligaen skydes igang igen i begyndelsen af februar.

- Spillerne er kommet tilbage i god form, men vi har stadig nogle spillere, som hænger lidt i bremserne i forbindelse med skader i efteråret. De spillere skal vi have løftet op på samme niveau som de øvrige spillere, så vi kan stå skarpest muligt til et rigtig spændende forår.

Læs også:SønderjyskE-boss afløser Gaarde i Divisionsforeningens bestyrelse

OB gik til vinterpause på en niendeplads i 3F Superligaen blot ét point fra AaB på den afgørende sjetteplads, der giver adgang til mesterskabsslutspillet.

I sidste sæson lykkedes det fynboerne at kvalificere sig til mesterskabsslutspillet, og det er en præstation, som Michelsen gerne ser gentage sig i foråret.

- Vi skal ud at jagte i foråret, og vi skulle meget gerne kopiere sidste års forårssæon.

OB spiller sin næste træningskamp mod svenske Helsingborg på onsdag i næste uge.

Læs også:Jebali sikrer OB sikker sejr i første træningskamp

Læs også:Kasper Larsen: Specielt at være tilbage i OB

Læs også:OB henter forsvarsspiller hjem efter udlandseventyr

Superliga

Mere Superliga

Fokus