• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Midlertidig AaB-træner vil se sammentømret enhed

Den midlertidige AaB-træner Jacob Friis vil se vilje fra sine spillere i efterårets tre sidste kampe. Han forholder sig ikke til, om han er en mulig permanent løsning.

Af Sylvester Guldberg Røn

Mandag kom den første trænerfyring i denne sæson i Superligaen. AaB meldte ud, at de havde afbrudt samarbejdet med Morten Wieghorst på grund af svigtende resultater. 

Det er assistenttræner Jacob Friis, der tager over i efterårets sidste tre kampe. Han har ikke tænkt sig at lave alverden om i de sidste kampe, men han forventer, at spillerne tager ansvar i den svære situation. 

- Jeg vil se spillere, der er klar til at dø med støvlerne på. Jeg vil se en sammentømret enhed. Jeg har ingen planer om at gennemføre spillemæssige revolutioner, men vi forsøger at skrue på nogle taktiske nuancer, der forhåbentlig kan få os til at præstere bedre både offensivt og defensivt. Der venter tre svære kampe mod hold, der alle ligger over os i tabellen, men vi har kvaliteten til at matche dem, siger Jacob Friis i et stort interview med Nordjyske.

Jacob Friis vil ikke forholde sig til, om han er i spil som permanent cheftræner, men påpeger i stedet, at han har fokus på de tre sidste kampe i efteråret. 

AaB gæster fredag aften sæsonens store overraskelse fra Esbjerg fB.  

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus