• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Midt i coronakrisen: Selskabet bag OB præsenterer overskud

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Odense Sport & Event har netop præsenteret et lile overskud.

Af Kenneth Jensen

Det kan godt være, at det er en svær tid, men 2019 blev et godt regnskabsår for selskabet bag OB.

Det Niels Thorborg-ejede Odense Sport & Event har netop præsenteret et regnskab, der viser et overskud på 425.000 kroner før skat.

Overskuddet kommer, efter man i 2018 havde omkring 38 millioner kroner i minus, så det er positivt, at klubben nu kan levere sorte tal. Selv om det ikke er et stort overskud.

Læs også:Brøndby-stopper med afsavn: Håber, dette snart er ovre

 - Efter mange udfordrende år – og midt i en udfordrende tid – er jeg naturligvis rigtig glad for, at vi i 2019 ender med et overskud. Det har krævet hårdt arbejde igennem nogle år, og derfor er det selvfølgelig glædeligt at se, at det har givet resultat. Kigger man lidt dybere ind i tallene, glæder det mig specielt, at vi har fremgang på alle vores fem forretningsben i et år, hvor vi samtidig har implementeret en ny strategi. Dermed har vi skabt et godt fundament til at skabe yderligere vækst i fremtiden, selv om den øjeblikkelige situation naturligvis sætter fremdriften lidt på pause, siger Enrico Augustinus, administrerende direktør i Odense Sport & Event.

I 2019 omsatte selskabet, der ud over OB også driver hoteller, Live Culture, Odense Eventyr Golf og Kai Thor, kan se tilbage på et 2019, hvor man øgede omsætningen markant i selskabet.

Regnskabet er blevet offentliggjort bare en uge efter, at Odense Sport & Event afskedigede 26 medarbejdere på grund af coronakrisen. Og den krise får helt sikkert også betydning for regnskabet i 2020.

Læs også:Top 14: Stjernerne som Superligaen missede

- Nu har vi fået skabt en forretning i god balance og et godt fundament for yderligere vækst. Desværre ser vi aktuelt ind i en ekstraordinær situation, som kan påvirke vores omsætning på flere parametre. Derfor er jeg også lige nu forsigtig med at have forventninger til årets regnskab. Til gengæld tror jeg på, at vi fra 2021 og frem vil se en fortsat positiv udvikling, siger Enrio Augustinus.

Mens OB i 2019 sluttede som nummer fem, når klubben i denne sæson, hvis den vender tilbage, ikke op i top seks.

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

Læs også:Avis: Alle i Superligaen får deres løn i næste uge

Læs også:Superliga-boss: Det er ikke mere ulige vilkår, end vi har i forvejen

Superliga

Mere Superliga

Fokus