• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Midt i krisen: Silkeborg forlænger med talent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Silkeborg IF har fået Rasmus Carstensen på papir i yderligere et par år.

Af Kenneth Jensen

Silkeborg IF har fået en skrækkelig start på livet i Superligaen med bare tre point efter 10 kampe, men selv om det formentlig ender med en nedrykning til NordicBet Ligaen, skal man stadig ruste sig til fremtiden, og det har klubben nu gjort ved at få papir på en af klubbens talenter.

18-årige Rasmus Carstensen har sat sin signatur på en forlængelse med Silkeborg IF, og dermed får han god tid og ro til at fortsætte sin udvikling.

Rasmus Carstensen, hvis kontrakt stod til at løbe ud ved årsskiftet, har sat sin signatur på en aftale, der løber frem til sommeren 2021.

Læs også:Optakt: FC København - Silkeborg IF

Det oplyser SIF på sin hjemmeside.

- Rasmus har et potentiale, som han er godt i gang med at forløse. Vi tror på, at han kan blive en rigtig god spiller for SIF, fortæller sportschefen, som samtidig fremhæver SIF-talentets mentalitet, som en af grundene til, at kontrakten nu er blevet forlænget.

- Rasmus arbejder stenhårdt. Han har noget hårdhed i sit spil, som også er noget af det, som har drevet ham. Han er kommet sent i forløbet, så han har været vedholdende og har en stærk mentalitet. De ting som han mangler i sit spil, det har man en stærk tro på, at det nok skal komme, fordi han er parat til at gøre rigtig meget for at blive bedre, siger Jesper Stüker om forlængelsen.

Læs også:Dommerbrøler i NordicBet Ligaen: Viborg kræver omkamp

Spilleren selv er glad.

- Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var en lille dreng at skrive en professionel kontrakt med Silkeborg IF, så jeg er sgu glad i dag, siger Rasmus Carstensen, der plejer at være kantspiller, men er i færd med at blive omskolet til højre back.

- Jo flere pladser, som jeg kan dække, jo større chance er der for at spille. Så det er fint. Jeg vil spille, der hvor jeg kan, så jeg håber bare, at jeg kan vise mig frem.

I denne sæson har Carstensen spillet to kampe i Superligaen - i alt har han fået 18 minutter på banen for Kent Nielsens mandskab.

Læs også:Kommentator sabler Silkeborg ned: En skændsel for Superligaen

Læs også:Syv skarpe til Superligaen: Quiz med om Kent Nielsen-rekorden

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud