Efter hård kritik: Brøndby Stadion får nyt græs
2016-01-18 06:18
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Lebogang Phiri glæder sig over en god opstart i Brøndby IF, hvor det kan mærkes, at motivationen er i top.

I slutningen af februar tages der hul på foråret i Alka Superligaen. Allerede nu er de danske klubber dog i fuld gang med forberedelserne, hvor man blandt andet jagter en topplacering i Brøndby IF. Her byder flere spillere sig til, hvor blandt andet kampen om midtbanepladserne ventes at spidse til i de kommende uger. 

Et faktum som midtbanespilleren Lebogang Phiri mærker alt til. Han roser sine holdkammerater for at være kommet godt ud efter vinterpausen, hvor konkurrencen spidser til: 

- Alle er kommet tilbage i rigtig god form. Det har været tydeligt på banen, og når vi har været ude og løbe i skoven, så kampen om pladserne kommer op på et højere plan til forårssæsonen, siger Phiri til klubbens hjemmeside. 

Lebogang Phiri har blandt andet brugt vinterpausen hjemme i Sydafrika, og det var et godt valg: 

- Det var perfekt. Jeg fik en chance for at genoplade batterierne. Jeg skulle komme mig helt over min skade i ryggen, så det var godt med muligheden for at koncentrere mig om at få den helt genoptrænet, og nu er jeg klar til den nye sæson. Det var godt at være hjemme hos familien i Sydafrika. Det betyder rigtig meget for mig at være sammen med dem og bruge min ferie sammen med dem og mine venner, udtaler han.

Brøndby IF tager hul på foråret søndag den 28. februar, når Hobro IK gæster Brøndby Stadion. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO