2016-02-02 14:51
Foto: Ernst van Norde/Polfoto

Jess Thorup og teamet i FC Midtjylland kan se de to lejesvende an, før man beslutter sig, om de er værd at bruge penge på.

Fire mand hentede FC Midtjylland på sidstedagen i transfervinduet, hvor de to var på lejeaftaler i form af Bödvar Bödvarsson og Nikolay Bodurov, der begge skiftede til Heden sent mandag aften.

Mens Bödvarsson er på det islandske U21-landshold og ligner en spiller med et pænt potentiale, er Bodurov den rutinerede og sikre mand, der giver FCM noget ekstra rutine til det centrale forsvar.

Begge mand har FC Midtjylland sikret sig en købsoption på.

Og netop lejeaftaler er noget, som de i FC Midtjylland godt kan lide, for det giver klubben en mulighed for at se emnerne an - både i forhold til spillet på banen, men også for at se, hvordan de falder til. Det er en god mulighed, når en klub ikke er 100 procent overbevist om den spiller, klubben er i gang med at hente.

- Havde vi hentet Milovic, havde det været på en lang kontrakt, og så ville vi være lidt låst. Nu har vi i stedet lavet en fleksibel løsning, hvor vi låner med en option på at købe. Det er en fantastisk mulighed, at vi kan få lov til at teste tingene. Vi skal ikke betale en transfersum, så det er et billigt setup med de spillere, siger Rasmus Ankersen, bestyrelsesformand i FC Midtjylland, til tipsbladet.dk.

FC Midtjylland har ifølge tipsbladet.dk's oplysninger fået Bödvar Bödvarsson på leje for et meget beskedent sekscifret beløb, mens den bulgarske landshodsspiller ikke har kostet noget at leje. Imponerer de, har FCM som sagt en pris, de kan købes for.

Bodurov blev hentet som gardering til midterforsvaret, mens Bödvarsson er en direkte erstatning for Jesper Lauridsen, der blev solgt til Esbjerg fB.

- Vi har kendt Bödvar et godt stykke tid, og vi synes, han er en spændende spiller. Da vi fik et tilbud på Lauridsen, vi ikke kunne afslå, var han en god mulighed, fordi vi har Filip Novak som det etablerede førstevalg. 

- Med Bodurov var det et spørgsmål om at have fire centrale forsvarsspillere for at være dækket ind, og der har vi jo sagt farvel til Dickoh og Erik (Sviatchenko, red.). Han har et godt potentiale, god erfaring, og han får muligheden for at spille, siger Rasmus Ankersen.

FC Midtjylland er aktuelt på træningslejr i Dubai, hvor klubben lader op til de sidste 16 kampe i Superligaen - samt to Europa League-kampe mod Manchester United.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO