2017-05-18 16:54
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

19-årige Mikkel Duelund fra FC Midtjylland er klubbens måske største talent, og han drømmer om en dag at komme til spansk fodbold. At komme til rivalerne og konkurrenterne FCK og Brøndby er derimod ikke en drøm.

Stortalentet Mikkel Duelund, 19 år, har haft en flot sæson i FC Midtjylland, hvor han blandt andet har holdt hollandske Rafael van der Vaart på bænken. Med mål, assists og godt spil har den Århus-fødte FC Midtjylland været en af de mest forbedrede spillere i denne sæson, og han kan måske drømme om noget stort allerede denne sommer.

Det er snart et år siden, at FC Midtjylland sendte kantspiller Pione Sisto til Celta Vigo, og den danske landsholdsspiller er blevet fast mand på kanten for den spanske klub. En karriere lig Sisto drømmer Mikkel Duelund også om. Det er således også det spanske, der er i Duelunds tanker.

Det, der derimod ikke er i Duelunds tanker, er et skifte til FC Midtjyllands konkurrenter i toppen af ligaen. Selv om man eksempelvis ser FC København hente danskere som Jores Okore, Kasper Kusk og senest Nicolaj Thomsen, kommer man ikke til at se Duelund lave et skifte til hverken FC København eller Brøndby IF.

- Det kunne jeg aldrig nogensinde finde på. Jeg er midtjyde, og har et specielt forhold til FCM, så det kan jeg ikke forestille mig, siger MIkkel Duelund til bt.dk.

Selv regner Duelund med, at han også i den kommende sæson er FC Midtjylland-spiller, men han lægger ikke skjul på, at han gerne vil til udlandet, hvis muligheden byder sig allerede denne sommer.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO