2017-08-10 17:08
Foto: Lars Ronbog/GettyImages

AGFs kroatiske back er tilbage mod OB, og vil sammen med holdet rejse sig.

Efter to nederlag i træk skal AGF forsøge at komme tilbage på sporet, når de søndag møder OB i Superligaens 5. spillerunde.

Til den kamp er Dino Mikanovic atter til rådighed efter, at han fik to gule kort inden for de første 26 minutter i nederlaget mod Silkeborg, og højrebacken er klar til at tage revanche.

- Jeg er tilbage for at give mig fuldt ud til kampen mod OB, hvor jeg skal gøre det bedre defensivt end sidst. Men det er jeg også klar til, og jeg glæder mig til at komme i kamp igen. En sejr på søndag vil ikke kun give et godt springbræt til resten af efteråret. Det vil også give et rygstød i forhold til at indfri de målsætninger, vi har i Superligaen, siger han til klubbens hjemmeside.

Dino Mikanovic mener, at kampen mod OB på eget græs er en mulighed for holdet at finde det hårde arbejde frem og hive nogle tiltrængte point hjem.

-Vi skal tilbage til fundamentet med at arbejde hårdt, og så må fodboldspillet komme derfra. Det vigtigste er, at vi kommer på tavlen. Vi skal ud og vise, at det var en offday og give alt, hvad vi har. På den måde får vi også muligheden for at levere en god kamp og tage de tre point, siger Dino Mikanović og uddyber:

- Vi lever hver dag for klubben, og vi vil gøre alt for, at resultaterne også snart kommer til at blive bedre, lyder det fra Mikanović.

Kampen mod OB sparkes i gang kl 18.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO