2017-08-10 20:18
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Efter det store nederlag på 3-0 til SønderjyskE håber AGF-profilen, Dino Mikanovic, nu på at finde tilbage til de gamle dyder forud for weekendens opgør imod OB.

De to seneste opgør i Superligaen har AGF vendt snuden hjem til Aarhus uden ét eneste point. En bedrift, som Dino Mikanovic ikke vil opleve blive en vane for AGF. I stedet skal mandskabet nu bevise sit værd i kampen imod OB.

- Vi skal tilbage til fundamentet med at arbejde hårdt, og så må fodboldspillet komme derfra. Det vigtigste er, at vi kommer på tavlen. Vi skal ud og vise, at det vi så i mandags var en offday og give alt, hvad vi har. På den måde får vi også muligheden for at levere en god kamp og tage de tre point, siger AGF-profilen til klubbens hjemmeside.

Den kroatiske spiller var dog ikke at finde i mandagens nederlag til SønderjyskE, eftersom han måtte sidde over grundet sin karantæne i Silkeborg-opgøret. Backen trak dengang et rødt kort efter en hård tackling, hvilket han nu vil tage ved lære af.

- Jeg er tilbage for at give mig fuldt ud til kampen mod OB, hvor jeg skal gøre det bedre defensivt end sidst. Men det er jeg også klar til, og jeg glæder mig til at komme i kamp igen. En sejr på søndag vil ikke kun give et godt springbræt til resten af efteråret. Det vil også give et rygstød i forhold til at indfri de målsætninger, vi har i Superligaen, tilføjer han.

Dino Mikanovic har spillet for AGF siden sommeren 2015, da han ankom fra Hajduk Split. Nu er han igen klar til at repræsentere den hvide trøje i AGF's kamp imod OB søndag kl. 18.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO