• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Mikkel Andersen: Måske blev vi overrumplede af kulissen

FC Midtjylland-målmanden tror, at der måske var nogle af klubbens spillere, der lod sig kue af kulissen på Brøndby Stadion.

Af Morten Jørgensen

Kenneth Andersen havde ændret på 10 positioner til mandagskampen mod Brøndby i forhold til pokalfinalen for tre dage siden, og selvom FC Midtjylland startede stærkt på Brøndby Stadion, kunne pokalmestrene ikke holde niveauet oppe gennem hele kampen.

Der var flere af de helt unge FC Midtjylland-spillere, som fik en mulighed for at vise sig frem i mesterskabsslutspillet, mens også den noget mere erfarne Mikkel Andersen var at finde i startopstillingen. Reservemålmanden mente efterfølgende, at kulissen måske kunne have spillet udeholdets spillere et puds.

- Vi vidste godt, vi ville komme under tryk. Vi stiller selvfølgelig med det hold, som vi gør – et eller andet sted giver det rigtig god mening. Der er mange, der har en sult til at gå ind og bevise sig selv. Det var ikke nok i dag. Jeg ved ikke, om mange af dem måske bliver overrumplede en lille smule af kulisse, fortalte målmanden til TV3+ efter kampen.

FC Midtjylland har allerede sikret sig andenpladsen i mesterskabsslutspillet, og der resterer nu blot én kamp i sæsonen for sidste sæsons mestre, der skal møde Esbjerg fB på søndag.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus