Mikkel Andersen sikrede Lyngby et point

Lyngby-målmanden sikrede, med en stor redning i kampens sidste sekund, Lyngby et point.

Lyngby tog i lørdagens tidlige Superliga-kamp imod Sønderjyske, som har vist flotte takter i begyndelsen af sæsonen.

Gæsterne indtager en fjerdeplads i Superligaen, mens Lyngby ikke har formået at fortsætte sidste sæsons flotte præstationer, og derfor må tage til takke med en 12. plads.

Første halvleg bød ikke på ret mange chancer, og størst spænding var der om, hvovidt Mikael Uhre ville være klar til anden halvleg, efter han vred om på sin fod i slutningen af første halvleg.

Sønderjyske-angriberen viste sig at være klar til anden halvleg, og det var tæt på, han kunne score, men Lyngby fik afvist muligheden, selvom der blev appeleret for hånd på bolden.

Efter pausen var der flere chancer, og begge hold havde muligheden for at score, men det så længe ud til, at kampen skulle ende målløs.

I det 82. minut dukkede Sønderjyskes hollandske Forsvarsspiller, Kees Luijckx, op på en standardsituation, hvor han lige akkurat når at få hovedet på bolden, inden den landede i favnen på Mikkel Nørgaard.

Umiddelbart så kampen ud til at være afgjort, men Lyngby-talentet, Gustav Marcussen, ville det anderledes, med et træk ind i banen, efter et indkast, fyrede han kanonen af, og sendte bolden op i venstre målhjørne uden chance for målmanden.

I kampens allersidste sekund fik Sønderjyske en kontra-mulighed, og efter flot opspil landede bolden hos Casper Olesen, som var alene med Mikkel Andersen. Den situation kom Lyngby-målmanden bedst ud af, og sikrede dermed at kampen endte 1-1.