2017-07-16 20:13
Foto: Lars Ronbog/Getty Images

FC Midtjylland sejlede rundt i søndagens premiere mod Brøndby, og det skaber massiv skuffelse hos FCM-profilen Mikkel Duelund.

FC Midtjylland skulle åbne med en svær udekamp, da holdet søndag gæstede Brøndby IF i Superliga-premieren. Alligevel var der spået en tæt kamp mellem to potentielle tophold, men den opgave blev alt andet end tæt set med FC Midtjylland-briller, hvor gæsterne havde en særdeles sort aften. 

4-0 blev midtjyderne straffet efter en uacceptabel indsats, hvor især defensiven så svag ud for FC Midtjylland. Efter kampen var der da også massiv skuffelse at spore i FCM-lejren, hvor man havde svært ved at forstå den sorte aften i Brøndby. 

En af dem var storprofilen Mikkel Duelund: 

- Det gør kraftedme ondt det her. De er klart bedst i hele kampen, og jeg ved ikke, hvad der sker. Jeg ved ikke om vi har tømmermænd, efter vi har spillet europæisk. Det her er fuldstændig uacceptabelt, siger Mikkel Duelund til TV3+ og fortsætter: 

- Jeg er så skuffet over mig selv, og jeg er skuffet over holdet. Vi kommer slet ikke ud med det udtryk, vi skal vise. Vi gør intet rigtigt, og der er meget, vi skal hjem og arbejde med, udtaler en dybt frustreret Mikkel Duelund. 

FC Midtjylland jagter revanche, når holdet i den kommende runde møder Silkeborg IF hjemme.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO