• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Milan-fans utilfredse med Donnarumma

Klubbens fans er utilfredse med den unge målmand, efter at der endnu en gang er kommet rygter frem om, at han vil væk fra klubben.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

I sommer var Milans unge målmand, Gianluigi Donnarumma, rygtet til Europas største klubber, da han efter sigende ikke var tilfreds i AC Milan.

Siden underskrev han en ny kontrakt, og så burde alt være på plads for den talentfulde målmand og den italienske storklub.

Men nu er der endnu en gang sået tvivl om målmandens engagement i klubben, og det blev for meget for en række af klubbens Ultras, som fremviste et banner før gårsdagens Coppa Italia-kamp mod Verona.

På banneret stod der: 'Vores tålmodighed er væk' som et svar til rygterne om, at spillerens agent, Mino Raiola, efter sigende forsøger at få kontraktforlængelsen annulleret.

Banneret fra publikum gik ikke ubemærket hen over for den 18-årige målmand, som blev så påvirket, at han måtte trøstes af Leonardo Bonucci umiddelbart inden kampen.

Også klubbens træner, Gennaro Gattuso, var ude og kommentere på beskeden fra klubbens fans til den unge målmand efter kampen.

- Han er bare et 18-årigt barn, selvfølgelig blev han rystet, sagde Gattuso til Rai Sport og fortsætter om Donnarummas præstationer.

- Jeg kan kun takke ham for det han laver. Hans alder taget i betragtning er han den bedste målmand i verden lige nu.

Ved sommerens U21-EM slutrunde blev Donnarumma også offer for en række utilfredse fans, da de under en kamp smed falske pengesedler efter ham for at signalere hans grådighed.

På trods af fansenes protester mod Donnarumma, så lykkedes det ham at holde buret rent, da AC Milan slog Verona 3-0, og dermed er videre til kvartfinalen i den italienske pokalturnering, hvor Inter venter.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus