Søndag eftermiddag tager Randers imod Viborg, og sidstnævntes cheftræner håber på, at hans hold kan gentage den seneste sejr over randrusianerne.

Seneste møde mellem Randers og Viborg endte med en 1-0-sejr til sidstnævnte efter et mål fra Jonas Kamper, og de to mandskaber mødes igen søndag eftermiddag. 
 
I den kamp ønsker Viborg-cheftræner Johnny Mølby at gentage bedriften fra seneste møde. 
 
- Vi skal møde et rigtig godt og modent fodboldhold, der kommer med stor fysik. Det skal man kunne stå imod, og der er ingen tvivl om, at vi skal være oppe på tæerne, hvis vi skal have noget med derfra, fortæller Mølby og fortsætter: 
 
- De har udviklet på spillestilen, og er begyndt at spille mere i de små mellemrum end de gjorde tidligere, og det gør dem bare endnu bedre, synes jeg. Men vi er klar på opgaven, og jeg tror, det bliver en tæt kamp, men vi tager til Randers for at hente alle tre point.
 
Til kampen må Mølby undvære sidste kamps målsmager Jonas Kamper, der har karantæne til kampen, men det håber Mølby ikke kommer til at betyde noget. 
 
- Det kommer forhåbentlig ikke til at betyde noget. Vi ville selvfølgelig gerne have haft Kamper med, men vi så i Hobro senest, at når der er karantæner, så er der andre, der tager over, og det har jeg også en forventning om vil ske denne gang, slutter han. 
 
Kampen fløjtes igang klokken 14.00 søndag. 
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO