• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Mogens Krogh om Brøndby-rygte: Nærliggende, men vi er ikke i kontakt

Mogens Krogh om Brøndby-rygte: Nærliggende, men vi er ikke i kontakt
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mogens Krogh fastslår, at han ikke er i dialog med Brøndby IF om at blive sportsdirektør.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF er på jagt efter en ny sportsdirektør, der skal afløse Troels Bech. Onsdag opsagde Mogens Krogh sit job som sportsdirektør i Vendsyssel FF, og Krogh har som bekendt en imponerende fortid som målmand i Brøndby IF.

Det bliver ikke meget mere oplagt end at kæde to de ting sammen.

Læs også: Sportsdirektør opsiger sin stilling i Vendsyssel FF

Nu kan Mogens Krogh så kæde dem fra hinanden igen. Den snart forhenværende Vendsyssel-direktør fastslår, at han ikke er på vej til at blive ny sportsdirektør i Brøndby IF.

- Jeg har ikke talt med nogen fra Brøndby. Jeg er helt med på, at det er nærliggende at kæde mig sammen med Brøndby, fordi vi har den historie, vi har, og jeg synes selvfølgelig, Brøndby er en fantastisk klub, men jeg har slet ikke været i dialog med Brøndby om at blive sportsdirektør, siger Mogens Krogh til tipsbladet.dk.

Han har sidste arbejdsdag i Vendsyssel FF 31. oktober, og han har ikke noget nyt job på hånden. Men der er forskellige ting i spil.

- Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer. Der har været nogle muligheder løbende, og det er der også nu, men det har ikke nogen forbindelse til min opsigelse. Jeg har ikke noget nyt job på hånden. Jeg forventer, at mit næste job også bliver inden for fodboldens verden, for det er selvfølgelig det, mit hjerte banker for, lyder det fra Mogens Krogh.

Stolt af arbejdet i Vendsyssel FF
Meddelelsen om Mogens Kroghs opsigelse i Vendsyssel FF tikkede ind onsdag eftermiddag. Det er kun to måneder siden, at Krogh fik titel af sportsdirektør hos Superliga-oprykkerne, så timingen er pudsig, men den tidligere målmand vil ikke ind på de nærmere omstændigheder.

- Der er nogle personlige årsager og nogle personlige overvejelser inde over, som jeg i første omgang gerne vil holde for mig selv. Det kan være, jeg siger lidt mere på et senere tidspunkt, men lige nu er det i hvert fald sådan, det forholder sig, fastslår Mogens Krogh.

Direktøren vil dog meget gerne tale om den klub, han snart siger farvel til. 

- Jeg er meget glad og stolt over det arbejde, vi sammen har udført i Vendsyssel FF, og jeg synes, klubben er på et rigtig flot sted. Der er sket meget omkring rammerne i klubben, og der kommer til at ske endnu mere i løbet af det næste halve år. Sportsligt er vi nu en Superliga-klub, og jeg har al mulig grund til at tro, at det også kun bliver bedre fremover, siger Mogens Krogh og tilføjer:

- Jeg har været en del af et stort team i Vendsyssel, og her har jeg arbejdet sammen med nogle mennesker, som jeg holder utrolig meget af, så jeg kommer helt sikkert til at savne at have min daglige gang i klubben.

- Nu handler det for mit vedkommende om at få overleveret de ting, jeg har siddet med, så det gode arbejde, der er blevet foretaget i Vendsyssel, kan fortsætte med en ny mand i spidsen. Der er utroligt mange gode mennesker i klubben, og jeg kan love min afløser, at han kommer til en dejlig klub. 

Skal du selv være med til at finde din afløser?

- Nej, det er ikke en del af aftalen. Det er bestyrelsen, der tager sig af det. Hvis jeg bliver spurgt, svarer jeg selvfølgelig, men det er ikke udgangspunktet, at jeg skal være med til det, slutter Mogens Krogh.

Jacob Andersen, der er bestyrelsesformand i Vendsyssel FF, siger torsdag til Nordjyske, at der er fire emner i spil som ny sportsdirektør i klubben.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus