• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Morten Bruun: Bendtner er ikke særligt langt fra landsholdet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere fodboldspiller og -træner og nuværende fodboldkommentator mener ikke, at Nicklas Bendtner langt fra landsholdet.

Af Kenneth Jensen

Onsdag blev den 31-årige angriber Nicklas Bendtner præsenteret i FC København.

I første omgang er der tale om en kontrakt, der gælder frem til årsskiftet, men det kan ende med mere, hvis Bendtner leverer varen i FCK.

Angriberen har tidligere vist store kvaliteter - især på landsholdet - og selv om Bendtner ikke var meget for at forholde sig til perspektivet omkring det danske landshold, da han onsdag blev det forholdt på pressemødet, mener tidligere landsholdsspiller og Superliga-træner Morten Bruun, at Nicklas Bendtner har en chance.

Læs også:Solbakken: Bendtner-forhandlinger var de hurtigste i verdenshistorien

Morten Bruun kommenterer fodbold på Eurosport-kanalerne, og i en klumme på B.T.'s hjemmeside skriver han:

- For hvad enten man nu holder af dansk fodbolds enfant terrible eller ej, så er situationen den, at Bendtner lige nu ikke er særligt langt fra landsholdet. Det forudsætter selvfølgelig, at han kan tilkæmpe sig noget spilletid og score nogle mål for FC København, men sådan er det vel for dem alle sammen.

Læs også:Karl-Johan Johnsson vild med FCK: Nat og dag i forhold til Guingamp

- Hvis Kasper Dolberg og Andreas Cornelius ender på udskiftningsbænken i henholdsvis Nice og Parma, er de jo heller ikke aktuelle. Ligesom Nicolai Jørgensen ikke er det, hvis han bliver ved med at være skadet, skriver Morten Bruun.

Ifølge Bruun, der også tidligere har været kommentator på landsholdskampe, er Nicklas Bendtner tilmed i spil til EM i 2020, hvis Danmark kvalificerer sig, og Nicklas Bendtner får gang i klubkarrieren igen.

Danmark møder - uden Nicklas Bendtner i truppen - Gibraltar torsdag aften på udebane. Opgøret spilles 20.45 og kan ses på Kanal 5.

Læs også:Bendtner kan få uofficiel debut i næste uge: Har set ham i værre form end nu

Læs også:Solbakken: Bendtner-forhandlinger var de hurtigste i verdenshistorien