• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Motiveret Jung: Vi skal tilbage på sporet

Foto: Getty Images

Anthony Jung er motiveret efter at rette op på Brøndbys skuffende nederlag mod Inter Turku i Europa League-kvalifikationen.

Af Mads Bye Marboe

Brøndby klarede sig med nød og næppe videre i Europa League-kvalifikationen, da finske Inter Turku torsdag aften tog imod.

Værterne vandt returopgøret i Finland med 2-0, hvorfor Brøndbys 4-1-sejr fra første opgør kun lige akkurat var nok til videre avancement.

Søndag er der så igen Superliga-bold på programmet for Niels Frederiksens mandskab, og Anthony Jung er motiveret efter at rette op på den dårlige præstation, som holdet leverede senest.

- Efter kampen mod Inter Turku gælder det om at vise en reaktion. Det vil vi ekstremt gerne gøre i dag. Vi vandt første runde 3-0 på hjemmebane, og det var super godt, det skal vi bygge videre på, siger tyskeren til 3point.dk og uddyber:

- Kampene på udebane er selvfølgelig lidt anderledes end dem på hjemmebane, selvom vi nærmest altid føler os på hjemmebane. Vi skal vise en klar reaktion på banen oven på nederlaget, det gør vi ved, at give alt vi har.

Forsvarsspilleren forventer en svær kamp mod Randers, men han tror samtidig på tre gule point.

- Det er altid svært mod Randers. Det viste de senest, da vi mødte dem i slutningen af sidste sæson her på stadion (Brøndby Stadion, red.). Vi skal virkelig møde op forberedte og bringe vores spil på banen, så er jeg sikker på, at vi kan forlade Randers med 3 point i bagagen.

Opgøret mod Randers fløjtes i gang klokken 16.00 på Cepheus Park.

Superliga

Mere Superliga

Fokus