Mraz scorede første mål på Brøndby Stadion: Et fantastisk øjeblik

Samuel Mraz kommer ikke til at glemme søndagens kamp mod Esbjerg fB lige foreløbigt.

Esbjerg havde inden søndagens opgør vundet de seneste fem indbyrdes kampe mod Brøndby.

Men lejesvenden Samuel Mraz fik brudt den dårlige stime i Kamil Wilczeks fravær med sine to scoringer, og det var slovakken naturligvis tilfreds med efter opgøret.

- Jeg er så glad for mine mål. De var vigtige for holdet, for anden halvleg var rigtig skidt. Det skal vi arbejde på i pausen. Det var en hård kamp, men vi kan nu gå til landsholdspause med ro i sindet, siger han til klubbens hjemmeside.

Da angriberen efter 29 minutter gjorde det til 1-0, kunne han juble over sin første scoring på Brøndby Stadion.

Og det er et øjeblik, som han ikke kommer til at glemme lige foreløbigt.

- Jeg er glad for, at jeg fik scoret på min anden chance. Det var mit første mål på Brøndby Stadion, og det var et fantastisk øjeblik for mig. Og det var fedt at fejre det med fansene efter kampen.

Samuel Mraz har også scoret i pokalkampen mod Skive.