• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Mulige AGF-debutanter: Det kribler i benene

Foto: AGF

Det kan ikke blive fredag hurtigt nok for AGF-nyindkøbene Frederik Tingager og Alexander Munksgaard.

Af Sylvester Guldberg Røn

AGF fik en fornem generalprøve inden forårsstarten i Superligaen på fredag. Mandag aften besejrede de de norske mestre fra Rosenborg med 3-2 i den sidste testkamp på holdets træningslejr i Portugal. 

De to nyindkøb Frederik Tingager og Alexander Munksgaard startede inde og fik første halvleg af opgøret på banen. Tingager er ved at have fundet formen i sin nye klub, og han glæder sig til den officielle debut på fredag. 

- Jeg føler mig rigtig klar efter en god opstart med masser af spilleminutter. Jeg synes, jeg er ved at være der, hvor jeg skal være. Det er jeg glad for, så det kribler i benene for at komme i gang på fredag. Jeg glæder mig utroligt meget, siger Frederik Tingager til AGF's hjemmeside. 

Alexander Munksgaard har taget turen til AGF i håbet om mere spilletid end i FC Midtjylland. Den unge back er fyldt med optimisme inden sæsonstarten. 

- Jeg har ikke været mere klar i min fodboldkarriere. Det er fedt at spille fodbold lige nu. Gruppen har det rigtig godt sammen, og vi har fundet hinanden på den her tur. Jeg synes virkelig, det ser rigtig godt ud, siger Munksgaard til klubbens hjemmeside. 

AGF skyder hele forårssæsonen i Superligaen i gang på fredag, når de får besøg af Esbjerg. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus