• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Munksgaard blev afgørende i AGF-comeback: Fedt med første AGF-mål

Alexander Munksgaard fik scoret et meget afgørende hovedstødsmål, da AGF mødte Marstal/Rise i pokalturneringen.

Af Oliver Okstrøm

AGF var på kanten af klippen onsdag aften, da Superliga-mandskabet var på besøg på Ærø for at møde Marstal/Rise i pokalturneringen. Her var aarhusianerne bagud med 0-2, da man sendte Alexander Munksgaard på banen i den sidste del af kampen.

Her endte det med, at Alexander Munksgaard fik scoret til 3-2 i den forlængede spilletid efter, at AGF var kommet tilbage på 2-2 inden den ordinære spilletid udløb. Efter den forlængede spilletid vandt AGF'erne med 6-2.

Det var en scoring, som Munksgaard var særdeles glad for. Det forklarede han i et interview med AGF TV.

- Jeg tænkte 'fedt, nu er vi foran!'. Nu kan vi vinde den her kamp. Så tænkte jeg dejligt med det første mål i AGF. Det var i en pokal-kamp, men det har lagt på trappen, synes jeg, siger Munksgaard og fortsætter:

- Det betyder meget med det første mål for AGF. Det er fedt, og det giver lidt ekstra, at det var på hovedstød. Det er en del af mit offensive spil, og det håber jeg på, at jeg kan udvikle, lyder det fra AGF-backen.

Han fortæller endvidere, at han fik at vide, at han ikke skulle fokusere så meget på sine defensive pligter, da han blev sat på banen - og det endte altså med at give pote.

Superliga

Mere Superliga

Fokus