• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Neville langer ud efter afbrænder: Pogba er egoistisk

Foto: Getty Images

Gary Neville kunne slet ikke forstå, hvorfor Paul Pogba tog straffesparket mod Wolverhampton mandag aften.

Af plbold.dk

Manchester United havde chancen for at slå Wolverhampton i mandagens kamp, da Paul Pogba ved stillingen 1-1 tilkæmpede sig et straffespark efter flot småspil med Anthony Martial.

Det insisterede den franske midtbanespiller selv at tage, selvom det i bakspejlet havde været smartere at lade straffesparkshelten fra sidste weekend, Marcus Rashford, eksekvere.

Rui Patricio reddede nemlig, og Gary Neville var efterfølgende rasende over måden, hvorpå Paul Pogba havde taget ansvaret for at sparke straffesparket.

- Paul Pogba og Marcus Rashford burde have en lang snak. Der burde slet ikke være en debat om, hvem der sparker straffesparkene. Pogba har misset fire på et år. Han har haft sin chance, og nu er det Rashford, der skal sparke dem, sagde Neville på Sky Sports.

- Jeg var ved at koge over på grund af Pogba. Han er egoistisk. Hvorfor tænker du overhovedet på at nappe et straffespark fra en holdkammerat?

Nappe og nappe. Ole Gunnar Solskjær kunne efter kampen afsløre, at holdet ikke har én, men to straffesparksskytter i form af både Paul Pogba og Rashford. Ifølge nordmanden er det op til duoen selv at beslutte, hvem der sparker, og i går fik Paul Pogba uheldigvis for Manchester United æren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus