Newcastle og Villa delte i porten

Newcastle og Aston Villa spillede onsdag aften uafgjort i deres indbyrdes kamp i Premier League.

I det nordlige England på St. James Park tog Newcastle imod Aston Villa i en kamp, hvor der særligt var vigtige point på spil for gæsterne. Aston Villa var inden opgøret placeret under nedrykningsstregen og skulle derfor forsøge at tage alle tre point i kampen mod Newcastle.

Kampens indledning blev ikke det store at skrive hjem om, da ingen af mandskaberne kom frem til de helt store chancer. Den største kom kort før pausefløjtet, da hjemmeholdet Joelinton kom frem til en scoringsmulighed. Hans afslutning blev dog blokeret og gik til hjørnespark. Kort efter havde Joelintons holdkammerat Matt Richtie ligeldes en stor chance, men Orjan Nyland forhindrede en scoring inden pausen.

Derfor gik de to mandskaber også til pause ved stillingen 0-0.

Anden halvleg var ligeledes nogle minutter om at komme igang, men så valgte Newcastle-manager Steve Bruce at sætte Dwight Gayle på banen og minuttet efter bragte han hjemmeholdet i front.

Målet satte gang i udeholdet, som pludselig skulle frem på banen. Syv minutter før tid kom forløsningen for The Villans, da Ahmed Elmohamady kom højest på et hjørnespark fra Conor Hourihane. Det udlignende mål kastede dog ikke yderligere scoringer af sig og dermed endte opgøret på St. James Park med 1-1.