2017-07-04 13:25
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicolaj Thomsen gør hele tiden fremgang i FC København.

Det er mere end et halvt år siden, at FC København hentede Nicolaj Thomsen i Nantes, men offensivspilleren har stadig sin debut til gode for de danske mestre. Thomsen havde en skade med sig fra Frankrig, og han blev på intet tidspunkt spilleklar i løbet af foråret. 

Det lysner imidlertid for den tidligere AaB-spiller frem mod den kommende sæson, og han har fået spilletid i begge FCK's testkampe på træningslejren i Østrig.

- Det er dejligt at have fået et par kampe i benene, og jeg kan også mærke fremskridt dag for dag til træning. Jeg kan godt mærke, at den anden kamp i søndags var noget bedre for mit vedkommende end den første, og at jeg havde fået mere overskud og også er kommet mere ind i det taktiske. Så det virker lovende, og jeg er glad for, at jeg kan bidrage mere og mere, siger Nicolaj Thomsen til fck.dk

Nordjyden har spillet på venstrekanten i de første par kampe for FCK, og han er klar til at spille der, hvor Ståle Solbakken placerer ham.

- Vi har en bred trup med hård konkurrence, men der kommer forhåbentlig også mange europæiske kampe. Jeg føler selv, at jeg også kan spille centralt, hvis der bliver brug for det, og jeg har også prøvet at spille højre kant. Men nu glæder jeg mig bare til, at vi kommer i gang og til at vise hvad jeg kan på banen i stedet for bare at snakke om det.

Nicolaj Thomsen kan få sin Superliga-debut for FC København mod hans tidligere klub AaB. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO