• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Nicolaj Thomsen om første københavnerderby: Derfor jeg kom til FCK

Nicolaj Thomsen om første københavnerderby: Derfor jeg kom til FCK
Foto: Getty Images

FCK's kantspiller Nicolaj Thomsen glæder sig meget til holdets kommende kamp mod Brøndby, hvor han ser frem til den særlige stemning, der er til netop disse kampe.

Af Oliver Okstrøm

På søndag er der Derby, når FC København tager turen til Brøndby, og til denne kamp er det for flere af spillerne første gang, at de er med til sådan et opgør. En af dem er Nicolaj Thomsen, og han ser meget frem til kampen.

Det fortæller han i et interview på FCK's officielle hjemmeside.

I kampen forinden spillede han på højrebacken i CL-kvalifikationskampen mod Vardar. En plads, som er rimelig uvant for ham. 

- Ja, lad os nu se om jeg spiller pladsen igen, men det bliver under alle omstændigheder en fed kamp, som jeg glæder mig rigtig meget til. Og med det her resultat i bagagen, kommer der ekstra god stemning på lægterne, siger Thomsen og fortsætter:

- Vi skal i hvert fald nok være 100 % klar. Jeg har spillet der mange gange med AaB, men jeg er sikker på, at det aldrig har været med den samme stemning, som der er i et derby. Det er altid noget helt specielt, og det er selvfølgelig også derfor jeg kom til FCK, det er for at opleve de her fede kampe. Og det her er bestemt en af dem!" lyder det forventningsfuldt fra Nicolaj Thomsen.

På højrebacken kan der dog være et comeback på vej for Peter Ankersen, der trænede med tirsdag og spillede med i klubbens U17-træningskamp, hvor det ifølge spilleren selv gik fint.

Kampen mellem Brøndby og FC København spilles klokken 18 på Brøndby Stadion.

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus