• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Nicolaj Thomsen regner med at få chancen på en af af favoritpositionerne

Nicolaj Thomsen regner med at få chancen på en af af favoritpositionerne
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FCK-spilleren har har været i klubben i et år nu, men skader og spilletid på uvante positioner har betydet, at danskeren endnu ikke har fået gennembruddet i FCK.

Af Kenneth Jensen

Det er et år siden, at FC København hentede den danske midtbanespiller Nicolaj Thomsen i franske Nantes, men indtil videre har den tidligere AaB'er ikke fået sat sit aftryk på holdet fra København.

Returen til Danmark blev indledt med en skade, der åd hele foråret, og derefter betød skader til folk som Peter Ankersen og Tom Høgli, at Nicolaj Thomsen måtte vikariere på en noget uvant position som højre back.

Nu satser den teknisk stærke midtbanespiller dog på, at han får lov til at spille fodbold på en af favoritpositionerne, for eksempel som venstre kant.

- Jeg kom for at spille en af de position, og så har jeg været lidt vikar på højre back, der ikke er min favoritposition eller der, jeg er bedst. Men sådan har omstændighederne været, og jeg er blevet smidt lidt ind i det. Det har ikke været optimalt, men som du selv siger, har jeg også haft en god snak (med Ståle Solbakken, red.), og nu kan jeg konkurrere om de pladser, han ved, jeg kan spille, siger Nicolaj Thomsen til FC Københavns hjemmeside.

Den 24-årige skagbo fortæller videre, at han skal bruge januaropstarten til at bygge sin form op, og at han er glad for at være på lige fod med holdkammeraterne i klubben. Thomsen var nemlig på krykker for et år siden ,da han ankom fra Nantes.

- Jeg har haft en god tid i København, men har lige manglet det sdiste. Nu glæder jeg mig til at få bygget på, siger han.

Nicolaj Thomsen har indtil videre bare spillet ni Superliga-kampe for FC København - midtbanespilleren blev også i efteråret ramt af en skade. Den holdt ham fra banen i et par måneder.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus