FC Nordsjælland og Right To Dreams ejer, Tom Vernon, ser store rollemodeller i George Weah og David Beckham, der har brugt fodbold til at opnå ting udenfor kridtstregerne.

Tom Vernon, som ejer FC Nordsjælland, er også manden bag samarbejdet med Right To Dream. Her får afrikanske børn muligheden for at pleje deres fodboldtalent og komme væk fra en ofte kummerlig hverdag. Det skal dog gøres med nogle specielle værdier.

- Vi vil spille med spillere, som vi producerer, som lever efter vores værdier og vil bruge fodbold som en livsændring for dem, deres lokalsamfund og det land, som de kommer fra, siger han til ghanasoccernet.com.

- Der er fantastiske rollemodeller, såsom George Weah og David Beckham - folk, der virkelig har brugt fodbold til at opnå mange ting udenfor banen.

Som nævnt kommer mange spillere fra kummerlige forhold, hvor de hos Right To Dream får muligheden for at spise fire gange om dagen.

- Mange at drenge kommer fra hjem, hvor de får et måltid om dagen, og fra deres tre primære omsorgsgrupper- deres lærer, træner og forældre - bliver de formentlig slået af to ud af tre på daglig basis, siger han. 

- Det er det, som får os ud af sengen. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO