• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Norsk klub vil ikke beholde Youssef Toutouh

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Youssef Toutouh har ikke haft den store succes i Stabæk, og klubben vil ikke gøre en indsats for at beholde den danske AGF-lejesvend.

Af Ole Hoffskov

Youssef Toutouh var engang en bærende spiller for FC København og kan blandt andet bryste sig af at have startet inde i flere Champions League-gruppekampe for de danske mestre - blandt andre mod Real Madrid, Juventus og Leicester.

Det er efterhånden nogle år tilbage, og når man ser, hvor Youssef Toutouhs karriere er i dag, er der da også sket meget siden, og det meste er gået den gale vej.

Læs også:Medie: Kasper Junker tæt på de norske vicemestre

I sommer udlejede AGF den 27-årige offensivspiller til norske Stabæk, men her er det blot blevet til syv kampe i efteråret - i sæsonens sidste fem kampe kom Toutouh slet ikke i aktion. 

Nu meddeler avisen Budstikka, at Stabæk ikke vil gøre en indsats for at beholde Youssef Toutouh, hvis lejeaftale med klubben udløber ved årsskiftet. Derfor vender han altså tilbage til AGF i starten af det nye år, og her skal det blive spændende at se, hvad planen er det sidste halve år af kontraktperioden. 

Læs også:9. december: Toutouh hoppede i et smadrehul og så direkte i spaen

Youssef Toutouh kom til AGF i oktober 2018 efter en længere periode som klubløs. Han står noteret for 15 kampe og et enkelt mål i den hvide trøje.

Youssef Toutouh har vundet ikke færre end fem pokaltitler i dansk fodbold - fire med FC København og en enkelt med Esbjerg fB. Han har også en aktie i to danske mesterskaber med FCK, hvor det blev til 171 kampe. 

Læs også:Sportchef om Toutouh-transfer: Han skal blive bedre og mere fit

Læs også:Officielt: AGF udlejer Youssef Toutouh til norsk nedrykningskandidat

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Superliga

Mere Superliga

Fokus