To Novak-oplæg og ét Finnbogason-mål, da Tjekkiet slog Island

Superligaen var rigt repræsenteret, da Island tabte 1-2 hjemme mod Tjekkiet. Filip Novak lagde op til begge tjekkiske mål, mens Kjartan Finnbogason scorede Islands. Brøndbys Hjörtur Hermannsson spillede hele kampen.

Mens Superligaen ligger stille på grund af landskampspausen, er det ikke alle Superliga-spillere, der har kampfri. Onsdag eftermiddag var fire af dem eksempelvis på banen, da Island tog imod Tjekkiet i en venskabskamp.

FC Nordsjællands Runar Runarsson spillede i det islandske mål i stedet for Randers FC's Hannes Halldorsson, mens Brøndby IF's Hjörtur Hermannsson fik alle 90 minutter i forsvaret, og AC Horsens' Kjartan Finnbogason startede i angrebet.

På den modsatte banehalvdel spillede FC Midtjyllands Filip Novak hele kampen for tjekkerne, og han fik en hovedrolle. Novak lagde således op til begge tjekkiske mål i 2-1-sejren, det ene scoret af Tomas Soucek, det andet af Jan Sykora.

Finnbogason reducerede med et kvarters tid igen til 1-2 for Island, men ingen af holdene scorede yderligere, og så endte det med førnævnte udesejr til tjekkerne i et opgør, hvor begge mandskaber stillede med en god portion normale reserver i startopstillingen.

Både Island og Tjekkiet havde desuden Superliga-kendinge på bænken, heraf Jan Kliment for tjekkerne, mens den islandske bænk bugnede af nutidige og tidligere venner af dansk fodbold.

Både førnævnte Halldorsson og Ragnar Sigurdsson, Rurik Gislason, Elmar Bjarnason og Arnor Smarason var i Islands trup, mens den forhenværende OB'er Ari Skulason fik 90 minutter.