• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Ny AaB-boss vil have flot fodbold: Alle vil gerne se Liverpools kampe

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Søren Krogh vil som ny fodboldchef i AaB udvikle en spillestil, som folk kommer på stadion for at se. Og som spillerne vil gå ned i løn for at spille.

Af Anders Dehn

Søren Krogh har netop rundet sin første måned som ansat i AaB, men fodboldchefen drømmer stort. Hans ambition er, at AaB under ham udvikler en spillestil, som folk kommer for at se, og som spillerne kommer for at spille. Det siger han til Nordjyske.

Den nye fodboldchef var med til at lave noget lignende i FC Nordsjælland, hvor holdene i alle aldersklasser lærer den samme spillestil. Inspirationen kommer dog ikke kun fra hans eget tidligere arbejde. Den kommer også fra det bedste, fodboldspillet har at byde på i øjeblikket.

Læs også:Drømmen om udlandet: AaB sender midtbanespiller til Rusland

- Alle vil gerne se Liverpools kampe eksempelvis. Jeg vil gerne have, at AaB bliver et hold, som folk siger: Dem skal vi se. Og så må det også gerne være et hold, som spillerne gerne vil spille for. At de kan finde på at gå lidt ned i løn, fordi de gerne vil repræsentere AaB, siger Søren Krogh til Nordjyske.

Det er måske lige tidligt nok at tilskrive Krogh æren for AaB's resultater, men foreløbig har de ikke fejlet noget i hans tid i klubben. AaB har spillet to testkampe i januar, og begge er endt med sejr.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Først slog holdet AGF med 2-0 hjemme i Danmark, og siden vandt det 3-2 over IFK Göteborg på træningslejren i Spanien. To af målscorerne fra det opgør, Mikkel Kaufmann og Oliver Abildgaard, har kuriøst nok allerede forladt klubben.

Kaufmanns skifte til FCK blev fremskyndet i fredags, og Abildgaard skiftede mandag aften til Rubin Kazan på en lejeaftale med købsoption. 

AaB spiller næste testkamp onsdag mod Freiburgs U23-mandskab.

Læs også:AaB'er om sine mange advarsler: Jeg ser ikke mig selv som en bisse

Læs også:AaB i dialog med loyal klubmand

Læs også:Solbakken: Mikkel Kaufmann har haft en dårlig opstart

Superliga

Mere Superliga

Fokus