• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Ny AGF-keeper: Jeg er en modig målmand

William Eskelinen glæder sig over skiftet til AGF, som han mener var en fantastisk mulighed.

Af Kristian Porse

Tirsdag blev den svenske målmand præsenteret som ny AGF-spiller, efter aarhusianerne var blevet enige med GIF Sundsvall om en pris for målmanden.

22-årige Eskelinen, der er blevet udstyret med en fem-årig kontrakt, har nu forklaret, at han ser skiftet til det aarhusianske som en kæmpe mulighed for ham selv. 

- Det er en fantastisk mulighed for mig at komme til AGF, fordi jeg synes, at klubben har gang i et virkelig spændende projekt, som jeg har lyst til at være en del af, siger han. 

Samtidig afslører svenskeren, at han har svært ved at definere sig selv som spiller. Han mener dog, at han er en modig målmand. 

- Det er svært at definere, hvilken slags spiller jeg er. Men jeg vil gerne tænke, at jeg er en modig målmand, som hjælper holdet med boldene i luften og boldene bag bagkæden. Så jeg forsøger at kommunikere rigtig meget og læse situationerne, før de bliver farlige. Jeg håber, at jeg kan hjælpe mine holdkammerater fra start med positivitet og redninger. Og generelt bare hjælpe holdet med at skaffe point, siger han ifølge klubbens hjemmeside.  

Onsdag skal William Eskelinen træne med holdkammeraterne på Fredensvang for første gang. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.