• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Ny AGF-midt: Jeg vil vise mine lederegenskaber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicolai Poulsen glæder sig til at komme i ilden for sin nye klub, AGF.

Af Sylvester Guldberg Røn

Når AGF på mandag tager hul på den nye Superliga-sæson, når de møder Hobro på udebane. Aarhusianerne har været aktive på transfermarkedet, så der er en god chance for, at der kommer flere debutanter i spil på mandag. 

En af dem, der kan debutere mod Hobro, er den nye midtbaneslider Nicolai Poulsen. Poulsen er blevet hentet til klubben fra rivalerne fra Randers FC, men selvom han er ny i klubben, så vil han tage ansvar.

- Først og fremmest vil jeg gå til stålet, gå forrest i nærkampene, vise lederegenskaber og bidrage til at få balance ind i holdet. Og så handler det om at vinde. Jeg er en vinder - jeg vil for alt i verden vinde, og det håber jeg, at man får at se, siger Nicolai Poulsen til AGF's hjemmeside. 

AGF står endnu en gang foran en sæson, hvor forventningerne er høje. Nicolai Poulsen mener da også, at truppen er stærk.

- Jeg synes, vi står godt rustet. Vi har en stærk trup, og det var også en af grundene til, at jeg skiftede til AGF, fordi jeg kan se, at spillermaterialet er til, at vi kan være med i den ende, hvor det er sjovt. Men nu handler det for os om at lade fødderne tale og vise det i stedet for at snakke om, hvem der er i truppen, siger den nye AGF-midt. 

Der er kampstart mellem Hobro IK og AGF klokken 19.00 på mandag. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.