• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ny AGF'er har meldt afbud til landsholdet for at møde Marstal/Rise

Foto: AGF

Alex Gersbach har sendt afbud til Australiens U23-landshold. Han vil hellere i kamp for AGF i pokalturneringen.

Af Ole Hoffskov

AGF hentede i sommerens transfervindue den australske venstre back Alex Gersbach, der blandt andet står noteret for seks A-landskampe for Australien. I den igangværende landskampspause var AGF-spilleren egentlig udtaget til Australiens U23-landshold, men han har sendt et afbud retur Down Under.

Alex Gersbach har set Casper Højer Nielsen løbe med al spilletiden i denne sæson, og derfor er status her to måneder efter, at Gersbach underskrev kontrakten med AGF, at han enndu ikke har spillet et eneste minut i den hvide trøje.

Det får han dog mulighed for onsdag, når AGF møder Fynsserieholdet Marstal/Rise i pokalturneringen. David Nielsens mandskab er kæmpe favoritter mod lilleputterne fra Ærø, og derfor vil cheftræneren uden tvivl give spilletid til en række af de normale reserver - blandt andre Alex Gersbach.

Og det har austarlieren valgt at prioritere højere end landsholdsfodbold.

- Jeg talte med landstræneren og vi besluttede, at det var bedre for mig at blive her og spille pokalkampen fordi jeg endnu ikke har optrådt for AGF. Han er glad på mine vegne for, at jeg får spilletid her i stedet for, at jeg skulle rejse rundt om jorden. Jeg er glad for, at han har forståelse for min situation, siger Alex Gersbach til stiften.dk.

Den 22-årige venstre back har kontrakt med AGF frem til sommeren 2022. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus