• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Ny angriber efter første OB-træning: Der er lidt tiki-taka over det

Sander Svendsen havde første træning i OB onsdag, og det blev tydeligt for nordmanden, at spillestilen adskiller fra Odds BK's.

Af Victor Risager

Selvom OB allerede i starten af juli kunne annoncere, at de var blevet enige med Hammarby IF om en transfer af angriberen Sander Svendsen, måtte de vente lidt på den 21-årige nordmand i Ådalen. Først onsdag havde han første træning.

Sander Svendsen var udlejet til norske Odds BK, og den lejeaftale udløb først den 15. juli, hvorefter han kunne drage mod Danmark.

Læs også: OB får ny spiller onsdag: Vi skal genstarte hans karriere

Mandag landede Sander Svendsen så i Danmark, før han brugte tirsdagen på at flytte og altså havde første træning i den fynske klub onsdag. Og den træning gjorde det tydeligt for ham, at skiftet fra den norske klub til OB byder på et stilskifte, hvor der er mere tiki-taka over OB.

- Der er lidt tiki-taka stil over det, som flere af spillerne prøver, hvor vi i Odd nok spillede mere med lange bolde og enkelt, siger Sander Svendsen til fyens.dk og fortæller, at træningen er mere teknisk og improviseret i OB.

Sander Svendsen har før arbejdet sammen med OB’s nuværende cheftræner, Jakob Michelsen, som stod i spidsen for Hammarby IF fra 2017 til 2018 og var med til at hente angriberen til den svenske klub.

Foruden Hammarby IF og Odds BK har Sander Svendsen tidligere spillet for norske Molde BK. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus