• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Ny Brøndby-mand: Jeg kommer for at vinde

Andreas Maxsø sætter ambitionsniveauet højt for sin tid i Brøndby IF.

Af Benjamin Lillelund

Personlige forhold var årsagen til, at Andreas Maxsø fik sin kontrakt ophævet i Tyskland. Nu har danskeren sin fremtid på plads, da han har skrevet kontrakt med Brøndby IF.

Dermed vender Andreas Maxsø hjem til Superligaen, som han forlod for to år siden.

Den nye nummer 5 er meget sulten for at vise, at han stadig har niveauet til at begå sig i landets bedste række. Og her var hans ungdomsklub et oplagt valg.

- Jeg har fået noget erfaring, og jeg kommer tilbage for at vinde og gå forrest. Men det handler først og fremmest om holdet, og det er mit fokus. Nu spillede jeg her, fra jeg var fem til 16 år, så jeg har været her på stadion mange gange og se Superliga-holdet. Så det bliver sjovt at træde ind på banen med Sydsiden i ryggen og trække den gule trøje over hovedet, siger Andreas Maxsø til klubbens hjemmeside.

25-årige Andreas Maxsø har fået en fireårig kontrakt.

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...