2016-03-03 11:40
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Robin Olsen ser frem til torsdagens topbrag mod FC Midtjylland.

Da FC København i søndags åbnede foråret med en hjemmesejr over Esbjerg, var det med en ny mand i målet. Robin Olsen var valgt til startopstillingen i skadede Stephan Andersens fravær, og dermed ser han ud til at have vundet kampen mod Thomas Kaminski om spilletid her i foråret.

Robin Olsen glæder sig over sin officielle debut i FCK-målet.

- Det var fantastisk, og vi fik de tre point, så det kunne ikke blive bedre. Det var en god følelse at spille i Parken foran mange tilskuere. Jeg har alt i alt fået en god start i FCK. Klubben holder et højt niveau, og det handler bare om at fortsætte med at udfordre hinanden og tage næste skridt, siger Robin Olsen til tipsbladet.dk.

Han håber at holde fast i pladsen, selvom Stephan Andersen vender tilbage.

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille, så jeg fortsætter med at træne godt. Jeg må vise Ståle, at jeg vil spille. Jeg kan ikke gøre andet end at træne godt og fortsætte det, jeg er i gang med, siger målmanden, der ser frem til aftenens topbrag mod FC Midjtylland i Herning.

- Det bliver sjovt. Jeg hørte, at kampen er fuldt udsolgt, så det er bare en sjov kamp. Det er selvfølgelig specielt, når det er to tophold, der mødes. Det bliver meget sjovt, fastslår Olsen.

Målmanden har tidligere vundet det svenske mesterskab med Malmö FF. Nu håber han også at tage et dansk mesterskab, og han lægger ikke skjul på, at det ville være stort for ham at opnå.

- Det betyder rigtig meget. Det er det, jeg kæmper for. Jeg håber, at vi kan fikse det, siger Robin Olsen. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO