• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Ny FCM-træner: Jeg stiller høje krav til mig selv og mine omgivelser

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben FC Midtjylland har givet Brian Priske ansvaret for førsteholdet. Han ser frem til opgaven.

Af Kenneth Jensen

16 point i seks kampe lyder godt, men realiteten er, at FC Midtjylland i noget tid har ledt efter spillet og ikke har præsteret på det niveau ,man normalt kan forvente at holdet fra Ikast og Herning.

I dag valgte cheftræner Kenneth Andersen så at tage sit tøj og gå, og i stedet bliver det Brian Priske, der skal sikre holdet succes fremadrettet.

Priske har fået ansvaret for førsteholdet frem til vinter, hvor FC Midtjylland så vil udnævne en permanent afløser for Kenneth Andersen.

Den tidligere professionelle spiller ser frem til udfordringen med at stå i spidsen for holdet.

- Jeg er en social person, der vil alle det bedste, men når det så er sagt, stiller jeg høje krav til mig selv og mine omgivelser. Vi skal ud på banen og have arbejdet med nogle ting og være lidt mere tydelige i det, vi vil. Både offensivt og defensivt. Så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi kommer til at se nogle forbedringer i det spil, som vi alle ved, vi søger lidt efter, siger Brian Priske til FC Midtjyllands hjemmeside.

Priske føler sig godt rustet til opgaven.

- Jeg har haft gode læremestre her i Midtjylland i form af både Glen og Jess (Riddersholm og Thorup, red.). Derudover har jeg jo haft en afstikker til FC København og nu med Kenneth (Andersen). Der er mange ting, jeg tager med i forhold til ledertyper og lederskaber, og så i sidste ende handler det om at være mig selv og gøre det på den måde, jeg tror på er rigtigt. Og så selvfølgelig støtte mig til den stab, der nu engang er. Så er jeg ikke et sekund i tvivl om med den spillertrup, vi har, at der ligger ufatteligt gode muligheder.

Brian Priskes første opgave som træner for klubben er en kamp ude mod SønderjyskE på søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus