• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Ny Hobro-spiller nyder udleje: Folk i klubben er virkelig søde

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Anel Ahmedhodzic er godt tilfreds med, at han skiftede fra Malmö FF til Hobro IK på en lejeaftale. Han nyder at være i den lille Superliga-klub, og han forventer, at det kun bliver bedre og bedre herfra.

Af Anders Dehn

Før denne sommer havde Anel Ahmedhodzic kun været i Malmö FF og Nottingham Forest - to klubber, der både historisk, økonomisk og målt på fanbaser er i en helt anden kaliber end Hobro IK. Men det betyder ikke, at man ikke kan nyde begge dele.

Den svenske stopper er i denne sæson udlejet til Hobro, hvor han har fået en god start og blandt andet var på Månedens Hold i august på tipsbladet.dk. Det skyldes ikke mindst, at Ahmedhodzic er faldet godt til i klubben.

- Først og fremmest skal man være i et miljø, hvor man nyder at være, og jeg nyder det virkelig her. Det viser sig i de kampe, jeg har spillet. Jeg kan kun se, at det bliver bedre og bedre for hver kamp, siger Anel Ahmedhodzic til tipsbladet.dk.

Læs også:Ung Hobro-stopper om sen scoring: Bedste følelse i verden

Hvad er det, du nyder?

- Spillerne og staben er virkelig søde, og det er en virkelig ydmyg klub. Det er bare rart at være der.

Læs også:Hobro-stopper afviser top 6-snak trods ny solid præstation

Den 20-årige Ahmedhodzic er i øjeblikket hjemme i Malmø, hvor han genoptræner efter den skade, han pådrog sig i søndagens nederlag i Farum. Han forventer dog at være klar til næste runde, hvor FC København kommer på besøg i Hobro, og han selv kan stå over for den tidligere holdkammerat Nicklas Bendtner.

- Skaden er ikke så slem. Jeg er forhåbentlig klar til FCK-kampen - det tror, jeg er. Det er en forstrækning, men ikke en fiberskade, siger Anel Ahmedhodzic.

Han vender tilbage til Hobro på den anden side af weekenden, hvor holdet jagter sæsonens bare anden sejr. Det har ellers kun tabt to af otte opgør, men for mange kampe er endt uafgjort. Det skal der rettes op på.

- Niveauet er ret godt. Vi har nogle gode spillere, og derfor kan vi udfordre modstanderne i alle kampe. Vi har kun tabt to kampe, men vi skulle have vundet flere af dem, vi har spillet uafgjort. Jeg synes, vi har været uheldige, siger Ahmedhodzic om Hobros fem vinderløse kampe i denne sæson.

Det placerer holdet på 12. pladsen, altså lige under nedrykningsstregen. Randers FC er dog kun ét mål bedre målscore væk på 11. pladsen.

Læs også:Hobro-stopper spillede med Bendtner i England: Jeg tager mig af ham

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - august

Læs også:Hobro-stopper afviser top 6-snak trods ny solid præstation

Superliga

Mere Superliga

Fokus