2016-02-11 13:47
Foto: Esbjerg fB

I en ny serie frem mod sæsonstart sætter tipsbladet.dk fokus på de nye drenge i Superligaen med input fra folk, der kender spilleren godt. Denne gang Esbjerg fB's Andreas Nordvik.

Transfervinduet bød på en række nye spillere i Superligaen. Nogle af dem har været her før, andre er helt nye ansigter, nogle er danske, andre har udenlandsk pas. I en ny serie frem mod sæsonstart sætter tipsbladet.dk fokus på de nye drenge i Superligaen med input fra et øjenvidne i form af spillere, trænere eller eksperter, der kender vedkommende på den ene eller anden måde.

Denne gang sætter vi fokus på Andreas Nordvik, Esbjerg fB.

Navn: Andreas Nordvik
Ny klub: Esbjerg fB
Kontrakt: 30.6.2019
Position: Central forsvarsspiller
Alder: 28 år
Tidligere klubber: Rosenborg, Haugesund, Vålerenga, Aalesund og Sarpsborg 08
Seniorkampe/mål i karrieren: 178/6

Sagt ved præsentationen: Jonas Dal, cheftræner i Esbjerg fB:
- Andreas er en duelstærk spiller, der hviler meget i sig selv, har den rette professionelle tilgang og med sin erfaring kommer til at give en masse til de andre på holdet. Han er god til at forsvare fremad, idet han er forudseende i sit forsvarsspil og ofte tackler frem i banen i stedet for at stå tilbage og afvente. Når der som forleden mod Hobro går tre mål ind ved os på 19 minutter, er det tydeligt, at vi mangler defensiv stabilitet. Det får vi ikke kun i kraft af Andreas, men ved at hele holdet i perioder kun skal tænke i en retning. Vi skal have skabt relationer og have et fælles billede af, hvordan vi vil stå defensivt, så modstanderne ikke kan bryde igennem

Pål Andre Karlsen, journalist på Sarpsborg Arbeiderblad, til tipsbladet.dk:
- Andreas er først og fremmest midtstopper, men han kan begå sig som venstreback. Hans styrker er, at han er stærk, god i duelspillet og dygtig til at læse spillet. Hans største svaghed er, at han meget ofte er skadet. Jeg tror, han kan blive en profil i Danmark, hvis han kan holde sig skadesfri over en længere periode.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO